Откриха изложба на млад фотограф във Враца

В понеделник на 12 юни от 18 часа в дома на любезните домакини и организатори Младежки дом – Враца. Цветана Иванова, управител на Областен Информационен Център – Враца откри фотоизложбата на талантливия фотограф Александър Горанов от Роман в присъствието на кмета на община Роман – Валери Ролански, зам. кметът г-жа Кътовска, Антоанета Костадинова – секретар на общината, Георги Врабчев – директор на Младежки дом, Васко Врачовски – известен врачански фотограф, Иво Йорданов – собственик на Враца днес, екипа на ОИЦ-Враца, гости, лица от снимките и медии.
Екипът на Областния информационен център посетил преди време читалището в Роман, в което имало фотоизложба на Александър. Служителите на информационния център били впечатлени и предложили на автора да гостува във Враца.
Впечатляващо е, че всички лица от фотографиите са жители на община Роман и всяка фотография има история! В изложбата са две впечатляващи фотографии – едната е корица на доклада на Европейската агенция по околна среда в Европа – състояние и перспективи 2015г., а другата „Несподелена любов“, която се е преборила с конкуренция от 6963 фотографии на 516 автори от 63 държави и имахме удоволствието да се запознаем с един от фото моделите.
Фотоизложбата ще бъде в младежкия дом до края на месец юни като спътник на 17-тия Международен младежки театрален фестивал „Време“ 16-21 юни 2017 г., където Младежки дом Враца ще посрещне множество чуждестранни театрални формации и всички ще могат да се насладят на приятните фотографии.

 

About the author