ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

         Уважаеми ученици, учители и родители,

 

Отново и празник! Отново училищата и детските градини в България широко отварят своите врати за малки и големи, за да ги поведат по пътя на знанието!

         Скъпи ученици,

Бъдете здрави, усмихнати и щастливи! Вярвайте на вашите учители, които с любов и търпение Ви водят към необятния свят на знанието. Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му! Бъдете упорити в преследване на мечтите си и уверени в способностите си! Вървете напред смело и решително! Искайте, защото можете! Не се страхувайте от трудностите, а ги побеждавайте!

         Уважаеми  родители,

Училището не може да изпълни своите задачи без Вашето съпричастие и без Вашето съдействие. Подкрепяйте своите деца в нелекия път към знанието, за да се радваме на техните постижения!

         Уважаеми учители,

Вашата задача в училище – да учите и да възпитавате младите хора е изключително отговорна и трудна! Тя изисква всеотдаен труд и търпение. Любовта на вашите възпитаници  е най- ценния дар за усилията Ви!  Желая Ви много сили и кураж, за да продължите напред с творчески ентусиазъм и да разпръсквате светлината на знанието около себе си!

 

Честит първи учебен ден на всички !

На добър час!

Успешна учебна година!

 

15.09.2016г.                                               ВАЛЕРИ РОЛАНСКИ

                                                     КМЕТ НА ОБЩИНА РОМАН

About the author